Like our social media channels
terug naar selectie

Influencer & Strategy Solutions

Tinder Collective

Meer dan de helft van de Tinder gebruikers is tussen de 18 en 24 jaar oud. Deze generatie Z staat bekend om zijn sterke eigen mening. Hoe zorg je er als platform - dat vooral bekend staat als facilitator van schaamteloze vleeskeuring – voor dat jouw doelgroep betrokken raakt bij discussies over maatschappelijke ontwikkelingen?

Samenwerking met

Het idee

Zes jonge vrouwelijke influencers vormen gezamenlijk “Het Tinder collectief.” Zij vertegenwoordigen de digitale generatie en geven jongeren een podium om hun mening te delen. Dit doen ze door als hosts op te treden en hun eigen kanalen in te zetten om discussies over onderwerpen als eigenwaarde, acceptatie, inclusiviteit en interesses van de LGBTI+ gemeenschap aan te jagen.

Het resultaat

Bij het samenstellen van de influencer cast werd een inhoudelijke match boven bereik verkozen. De lancering van het Tinder collectief resulteerde in een aanzienlijke hoeveelheid media-aandacht en veel positieve feedback! De community activeerde veel discussies over sociaal relevante onderwerpen zoals verstoorde schoonheidsidealen, discriminatie en ongewenst gedrag jegens de LGBTI-gemeenschap. Het Tinder Collectief is tot in ieder geval eind 2020 actief, met als ultieme doel: mensen dichter bij elkaar brengen!

Er is zoveel meer te ontdekken

Een selectie van onze projecten