Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tillbaka till alla nyheter

We Are Era stärker sitt team med Ricki Rebecka Petrini som ny Head of Talent Agency Nordics

August 31, 2023

Corporate

Det finns fortfarande mycket outforskad mark när det gäller Influencer Marketing, så jag ser stora möjligheter att tillsammans med mitt nya team djupdyka i det.

Ricki Rebecka Petrini

Nordens ledande influencernätverk We Are Era värvar Ricki Rebecka Petrini till rollen som Head of Talent Agency Nordics. Ricki har flerårig erfarenhet från ledande roller i mediebranschen och kommer senast från en roll som marknadschef för Sverige på Schibsted.

Ricki har en lång karriär bakom sig, i synnerhet inom Influencer Marketing sedan dess begynnelse. Hon har bland annat arbetat på Metro Mode och drivit paketering av sociala kanaler, på improveme.se som tidigt tillhandahöll ett av landets största bloggnätverk, samt närmast som marknadschef på Schibsted. Ricki har i sina roller bevittnat Influencer Marketings evolution från tidiga bloggar till dagens utbredda landskap.

– Jag är väldigt peppad på min start på We Are Era. Det finns fortfarande mycket outforskad mark när det gäller Influencer Marketing, så jag ser stora möjligheter att tillsammans med mitt nya team djupdyka i det. Vidare värdesätter jag We Are Eras engagemang i värderingsdriven kommunikation och tror starkt på att vi tillsammans kan forma en mer rättvis och inkluderande reklambild i Sverige. Med en vilja att utveckla vårt stall av profiler och strategiskt växa hållbart, vet jag att vi har spännande tider framför oss. Jag är laddad, redo att lära och tycker att det ska bli superkul, säger Ricki.

I sin nya roll som Head of Talent Agency Nordics kommer Ricki att ansvara för utvecklingen och tillväxten av Talent Agency-affären på den nordiska marknaden, samt leda teamet av Talent Managers.

– Vi är mycket glada över att välkomna Ricki Rebecka till We Are Era-familjen. Med hennes gedigna erfarenhet från mediebranschen och vår gemensamma övertygelse om vikten av värderingsdriven och inkluderande kommunikation, är jag övertygad om att hon kommer att tillföra stort värde för våra profiler och kunder. Dessutom ser jag henne som en viktig drivande kraft i vår fortsatta tillväxtresa, säger Marcus Klamming, CEO för We Are Era i Norden.

Ricki tillträder sin tjänst den 4 september. Med hennes anslutning ser We Are Era fram emot att fortsätta stärka sin position som Nordens ledande influencernätverk.

Dela med dig

Har du någon i åtanke som kan ha nytta av denna information? Dela gärna nyheterna.

tillbaka till alla nyheter
Natalie Tideström Heidmark lämnar vd-rollen för nya uppdrag och ersätts av Marcus Klamming

September 16, 2021