Like our social media channels
tilbage til valg

Influencer- & strategiløsninger

Tinder Collective

Over halvdelen af Tinder-brugere verden over er mellem 18-24 år. De tilhører Generation Z. En generation der kendetegnes ved deres individualitet og stærke meninger. Hvordan får man netop dette publikum til at begejstre sig for socialt relevante emner på en platform, der har været kendt for hurtige hookups?

Samarbejde med

Idéen

Vi opfordrede seks stærke, unge, kvindelige influenter til at forme Tinder Collective. De kvindelige influenter omfavner den digitale generation, giver den en stemme og repræsenterer målgruppes meninger. Uanset om der diskuteres self-love, accept, inkludering eller LGBTI+ samfundets interesser - er de seks kvinder talerør for Tinder-fællesskabet. Som eksperter bruger de Instagram til diskussioner og samtaler om emner, der bevæger unge mennesker. Alt sammen over en periode på seks måneder. Valget af influenter til Tinder Collective kunne ikke have været et bedre match; “attitude over reach” har været vores motto, da vi skulle vælge kampagneambassadører.

Resultatet

Tinder Collective blev lanceret og fik hurtigt stor opmærksomhed og mediedækning. Vi oplevede positiv feedback fra fællesskabet for netop at belyse diskursen om socialt relevante emner såsom forvrængede skønhedsidealer, diskrimination eller klager inden for LGBTI+ samfundet. Indtil december 2020 opfordrede Tinder Collective fællesskabet til ikke blot at acceptere deres unikke karakter, men også til at fejre den og hinandens unikke karakterer.

Der er mere at opdage

Udvælgelse af vores projekter