Like our social media channels
tilbage til valg

Influencer- & produktionsløsninger

Returning To The Sea

Volvo formidlede deres ønske om at være aktivt involveret i pleje af miljøet og afspejle dette gennem effektfuldt digitalt content i samspil med deres brandværdier. Samtidig ønskede de at nå ud til millennials som publikum. Volvo er en af de førende virksomheder indenfor teknologisk udvikling og sikkerhed. Derfor bad de We Are Era om at skabe en serie af videoer, som kunne vise de praktiske egenskaber ved deres køretøjer.

Samarbejde med

Idéen

For at afspejle begge tilgange, designede vi koncepterne “Returning to the sea” og “Tested with Volvo” sammen med Volvo. Den første serie bestod af fire episoder: Trust and respect, Life, Abuse og Forgiveness. I den første serie følger vi surferen Axi Muniains rejse gennem den baskiske kyst, hvor han her blev forbundet med naturen og havet. I den anden serie gennemførte vi fire teknologiske tutorials for at teste kapaciteten i de seneste Volvomodeller.

Resultatet

Der blev i alt skabt otte videoer, som blev lagt ud på YouTube, Instagram og Facebook. Dette for at opnå større synlighed og reach hos målgruppen. Følgende resulterede i, at serien oversteg 33.300 organiske interaktioner på tværs af platformene.

8

producerede videoer

1

involveret influent

3

platforme blev anvendt

Der er mere at opdage

Udvælgelse af vores projekter