Like our social media channels
terug naar selectie

Influencer Solutions

Get the look

Costes is een Nederlands fashionmerk en als ‘24/7 lifestyle brand for today and tomorrow’. Wij kregen de opdracht om een video format te ontwikkelen om de doelgroep van Costes te inspireren via Instagram TV.

Samenwerking met

Het idee

Doordat je op IGTV ook video’s van meer dan 60 seconden kunt uploaden is er meer ruimte over om de veelzijdigheid van de nieuwe collectie te laten zien. Omdat de content voornamelijk ‘on the go’ wordt bekeken werd de content mobile first geproduceerd; in verticaal formaat. In ‘Get The Look’ laat een model op speelse wijze verschillende outfit combinaties uit de nieuwe collectie zien. De looks sluiten aan op kledingseizoenen en momenten zoals kerst, het voorjaar of een romantische date night. Er is gekozen voor een eenvoudige studiosetting die aangepast kan worden aan de looks en situaties. ‘Get The Look’ werd naast Instagram TV ook op de Instagram feed van Costes geplaatst.

Het resultaat

Doordat de video's in eigen studio zijn opgenomen konden we efficient hoogwaardige content produceren. In 4 dagen tijd zijn 20 verschillende video's opgenomen voor vier verschillende collecties

Er is zoveel meer te ontdekken

Een selectie van onze projecten