Like our social media channels
tillbaka till urval

Influencer- och produktionslösningar

Återvändandet till havet

Volvo förmedlade sin önskan att vara aktivt involverade i frågan kring miljön och att värna om den. De ville reflektera sitt budskap genom ett kraftfullt digitalt innehåll, som gick i linje med varumärkets värdegrunder – samtidigt som de även ville nå ut till Millennials. Volvo är ett av de ledande företagen när det kommer till säkerhet och tekniska framsteg. Därför bad de We Are Era att skapa en serie av videor som kan visa de praktiska egenskaperna hos deras fordon.

Samarbete med

Idén

För att spegla båda tillvägagångssätten skapade vi koncepten "Återvändandet till havet" och "Testat med Volvo." Den första serien bestod av fyra avsnitt: Trust and respect, Life, Abuse och Forgiveness som utgår från surfaren Axi Muniains resa till den baskiska kusten, där han fick en anknytning till naturen och havet. I den andra serien genomförde vi fyra teknikhandledningar för att testa kapaciteten hos de senaste Volvomodellerna.

Resultatet

Totalt skapades åtta filmer som publicerades på YouTube, Instagram och Facebook för att få en bred synlighet och räckvidd bland den valda målgruppen. Det resulterade i en organisk spridning med totalt 33 300 interaktioner på plattformarna.

8

producerade videos

1

involverad influencer

3

sociala medier-plattformar

Det finns mer att upptäcka

Urval av våra projekt