Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tilbage til Nyheder

Fra et multi channel network til en ny æra: United Screens skifter navn til We Are Era

June 8, 2021

Corporate

United Screens, Nordens førende netværk for kreative kreatører, og studie- og talentnetværket Divimove styrker nu deres samarbejde yderligere. De to virksomheder, som har arbejdet tæt sammen siden 2019, er sammen repræsenteret på tolv europæiske markeder og skifter nu til det fælles navn We Are Era. Samtidig sker der en "glocal" ompositionering, hvor en bred europæisk dækning giver mulighed for global dominans med fortsat lokal ekspertise og relevans. Rebrandingen er et led i bestræbelserne på at forblive på forkant med en ny æra af kreatører, content, reach og produktioner. Navneændringen er en igangværende proces og forventes at være afsluttet inden for de næste par uger.

United Screens blev grundlagt i 2013 som et multi channel network (MCN) og blev hurtigt et af Nordens førende netværk for influencers, kunstnere og online video. Siden da har branchen ændret sig i et hurtigt tempo, og United Screens har fulgt med den. Med tiden har virksomhedens tilbud udviklet sig til i dag at have et stærkt fokus på influencer marketing, bureauopgaver for kreatører og kunstnere, brand safe og premium reach på YouTube, produktioner til både lange og korte formater og en bred ekspertise inden for alle sociale medieplatforme.

I løbet af de sidste to år har United Screens arbejdet tæt sammen med Divimove, som også er ejet af RTL Group, og har fundet flere fælles synergier. Divimove er repræsenteret i bl.a. Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien og Holland, og takket være den brede dækning i Europa er tilbuddet blevet mere globalt overfor kreatører og annoncører. Sammen har virksomhederne skabt globale teknologiske løsninger, en fælles database og indsigt i målgrupper, der giver mulighed for et mere effektivt tilbud, samtidig med at de bevarer deres lokale ekspertise og dominans - på et "glocal" niveau. We Are Era ser sig selv som den hurtigste vej til content, kreative produkter og reach, alt sammen under ét tag.

“Rejsen med at omdøbe United Screens til We Are Era er utrolig spændende. Vi har brugt de sidste to år på at arbejde tæt sammen med Divimove for at finde flere nye synergier og finpudse vores tilbud yderligere. Vi har bl.a. været i stand til at tilbyde endnu mere indsigt, data og mere effektive kampagner til vores kunder og kreative medarbejdere. Jeg er så stolt af det fantastiske team, vi har, og tallene er stærkere end nogensinde før. Nu er det tid til det næste skridt, og for at tydeliggøre vores samarbejde med branchen ændrer vi vores branding sammen. Den samme kerne, men med en meget større kraft. Jeg ser meget frem til, hvad vi fortsat vil skabe sammen”, siger Natalie Tideström Heidmark, CEO for United Screens.

United Screens vil fortsat være et separat aktieselskab med sit eget lokale ledelsesteam. CEO Natalie Tideström Heidmark og COO Nicolin Lillhage vil også få en plads i We Are Eras globale ledelsesteam. United Screens datterselskab United Screens Music vil ikke blive omdøbt på nuværende tidspunkt.

“Jeg er så imponeret over holdene i Norden, både over deres rejse og over, hvordan de er på forkant med udviklingen. De sidste to år har vi haft et tæt samarbejde, og jeg ser virkelig frem til den fortsatte rejse sammen, nu under det fælles navn We Are Era”, siger Tobias Schiwek, CEO for Divimove/We Are Era, og fortsætter:

“Vores partnere kan altid forvente, at vi går forrest for dem. Som markedsleder ønsker vi at kunne levere den viden, der er efterspurgt og altid være et skridt foran. Vi er stolte af at levere fremragende content, talentfulde kreatører og maksimal reach på tværs af alle platforme, genrer, brancher og lande. Det er vores ansvar at vide i dag, hvad der er relevant i morgen," siger Tobias Schiwek.

Del

Vil du dele nyheden med dine venner? Vent ikke!

tilbage til Nyheder
Skift af CEO hos We Are Era Nordic - Marcus Klamming overtager posten efter Natalie Tideström Heidmark, der forlader virksomheden for nye udfordringer

September 16, 2021