Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tilbage til Nyheder

Skift af CEO hos We Are Era Nordic - Marcus Klamming overtager posten efter Natalie Tideström Heidmark, der forlader virksomheden for nye udfordringer

September 16, 2021

Personalities

Marcus Klamming er blevet udnævnt som ny CEO for We Are Era Nordic. Han har over ti års erfaring inden for medier og salg, senest som salgsdirektør hos We Are Era i Norden, hvor han også har været en del af ledelsen. Marcus afløser Natalie Tideström Heidmark, som efter næsten otte år i virksomheden, senest som CEO og bestyrelsesformand, har besluttet at træde tilbage efter eget ønske. Natalie vil fortsat arbejde som seniorrådgiver i virksomheden. Den formelle overdragelse vil finde sted den 8. oktober.

Siden starten har We Are Era (tidligere United Screens) udviklet sig fra at være et online videonetværk til at blive et paneuropæisk talentbureau med fokus på content, kreatører og reach. Virksomheden har også gennemgået en omfattende global brandingrejse i løbet af de sidste seks måneder, hvor det tidligere United Screens og det tidligere Divimove er skiftet til det fælles We Are Era-brand efter et par års meget tæt samarbejde. Natalie har været en del af virksomheden næsten siden starten og overdrager nu stafetten til Marcus Klamming. I sin rolle som CEO vil Marcus fortsætte med at arbejde på We Are Eras strategier for at skabe vækst og nye forretningsområder.

“Natalie har altid haft fuldt fokus og engagement, hvilket er en stor del af det, som We Are Era er i dag - en paneuropæisk markedsleder. Vi har arbejdet tæt sammen i årenes løb, og jeg vil gerne takke Natalie og ønske hende alt det bedste for fremtiden. Processen med at finde en afløser har involveret mange interessante profiler - både interne og eksterne. Marcus har helt klart vist et utroligt drive og tro på fremtiden gennem hele processen, og i sin rolle som salgsdirektør er han allerede en vigtig person for vores kunder og agenturer, udover at han har et stort kendskab til vores organisation og forretning. Det gør ham til et oplagt valg til at overtage rollen som CEO efter Natalies afgang," siger Tobias Schiwek, CEO for We Are Era.

Marcus Klamming har over ti års erfaring inden for medier og salg, bl.a. hos Schibsted og senest som salgsdirektør hos We Are Era i Norden. Marcus overtager rollen som CEO fra den 8. oktober, og vil også blive medlem af We Are Eras globale ledelsesteam. Indtil overgangen vil der være en overgangsperiode side om side med Natalie.

“Jeg føler mig både ydmyg og stolt over at påtage mig denne nye rolle, hvor jeg har fået mulighed for, og tillid, til at lede We Are Era Nordic fremadrettet. Virksomheden befinder sig i en meget spændende fase, og sammen med vores fantastiske team ser jeg frem til at fremskynde arbejdet og gennemføre We Are Eras strategier”, siger Marcus Klamming.

“Det er naturligvis ikke nogen let beslutning at forlade virksomheden efter næsten otte år, men det føles trygt at videregive faklen til Marcus, og jeg er glad for at blive i virksomheden som seniorrådgiver. Vi har haft en utrolig spændende rejse, siden vi startede, og jeg er meget stolt af, hvor vi er i dag. Jeg er meget taknemmelig for denne tid med alle de fantastiske mennesker og for vores ejeres, kunders og partneres tillid. Det har været en rejse i et højt tempo, og nu går jeg videre til nye udfordringer og prøver livet som iværksætter," siger Natalie Tideström Heidmark.

Del

Vil du dele nyheden med dine venner? Vent ikke!

tilbage til Nyheder
United Screens Music skifter navn til We Are Era Music

December 20, 2020