Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tilbage til Nyheder

United Screens Music skifter navn til We Are Era Music

December 20, 2020

Corporate

United Screens Music er det største musiknetværk på YouTube i Norden med kunstnere som Cherrie, Avicii, Zara Larsson og Benjamin Ingrosso i netværket. Siden 2019 har virksomheden været et datterselskab af influencer-netværket We Are Era, som er repræsenteret på tolv europæiske markeder. United Screens Music ændrer nu sit navn til We Are Era Music og styrker samtidig sin position yderligere inden for den europæiske organisation. Som hidtil vil virksomheden fokusere på musik og administrere digitale musik- og video-rettigheder på YouTube.

We Are Era Music (tidligere United Screens Music) blev grundlagt i 2019 som et datterselskab af United Screens (nu We Are Era), som svar på en stigende efterspørgsel efter musikrettigheder på YouTube. Siden starten har virksomheden arbejdet globalt og uafhængigt af genre, med det formål at fremme tilstedeværelsen af kunstnere, pladeselskaber og management på YouTube, og maksimere annonceindtægterne på platformen. Som en del af det tidligere United Screens, der i foråret 2021 skiftede navn til We Are Era, slutter United Screens Music sig nu også til og bliver We Are Era Music. Takket være organisationens tilstedeværelse i Europa vil virksomheden få en bredere dækning med navneændringen.

“Vores navneskift er et skridt i retning af at vokse endnu mere internationalt og øge brandpartnerskaber og annoncesalg uden for Skandinavien. At være en del af We Are Era-familien gør netop dette muligt, ud over at vi også kan tilbyde de samme indtægtsstrømme på et europæisk plan. Siden pandemien begyndte, har vi oplevet en stigning i efterspørgslen efter vores reklamevirksomhed, hvilket har givet en højere indtægt pr. visning. Som en del af dette har nogle kunstnere været i stand til at få øgede indtægter - op til 100 % på nordiske visninger. Det adskiller os fra mange andre virksomheder på det nordiske og europæiske YouTube-marked. Arbejdet med dette er noget, som vi aktivt vil fortsætte, siger Georg Herlitz”, administrerende direktør for We Are Era Music.

“Siden starten har United Screens Music hjulpet musikere, kunstnere, pladeselskaber og andre rettighedshavere med at øge deres indtægter betydeligt. Det skyldes den måde, som rettighederne håndteres på platformene sammen med en unik praktisk tilgang. Vi ser en stigende efterspørgsel, også på europæisk plan, og at vi nu kan byde United Screens Music velkommen som We Are Era Music til resten af We Are Era-familien gør det netop muligt for os at blive førende, også inden for YouTube Music og Digital Rights Management”, siger Marcus Klamming, CEO for moderselskabet We Are Era i Norden, og fortsætter:

“Efterspørgslen efter at lave kampagner og branded content-kampagner med musikere og kunstnere er også steget. Det seneste eksempel er en kampagne for Coca-Cola, hvor vi arbejdede sammen med kunstnerne Cherrie, Hov1, Omar Rudberg og straden for at levere +2,3 millioner visninger og +8,5 millioner eksponeringer. Nu hvor United Screens Music skifter navn og bliver en del af resten af We Are Era, bliver det sjovt at følge udviklingen af, hvordan de hjælper kunstnere og annoncører med at lave effektfulde kampagner sammen på europæisk plan.”

Del

Vil du dele nyheden med dine venner? Vent ikke!

tilbage til Nyheder
Skift af CEO hos We Are Era Nordic - Marcus Klamming overtager posten efter Natalie Tideström Heidmark, der forlader virksomheden for nye udfordringer

September 16, 2021