Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tilbage til Nyheder

We Are Era ansætter Jon Möllersten som ny salgsdirektør i Norden

November 4, 2021

Personalities

We Are Era styrker sit nordiske salgsteam med Jon Möllersten som ny salgsdirektør. Han har omfattende erfaring inden for medier og salg og kommer fra en stilling som Country Manager hos ScreenOnDemand, hvor han var ansvarlig for det operationelle og strategiske arbejde med tilpassede annonceformater. Jon efterfølger Marcus Klamming, som tidligere på efteråret overtog posten som CEO for We Are Era i Norden. Jon tiltrådte sin stilling den 1. november.

Jon har omfattende erfaring i mediebranchen med fokus på ledelse og salg i forskellige roller - både på det svenske og europæiske marked. Han har bl.a. været med til at lancere et bureau for sociale medier med fokus på video, hvor han har været en aktiv del af virksomhedens vækst og produktudvikling. Hos We Are Era får Jon en nøglerolle med ansvar for virksomhedens indtægter og et stærkt fokus på udvikling af salgsstrategier og samarbejde med andre platforme.

“Det bliver fantastisk at være en del af det dygtige team hos We Are Era og at arbejde med fremtidige mediekanaler som influencer marketing og YouTube-reklamer. Selvom influencer marketing har været stigende i de seneste år og har en meget stor effekt, er området stadig i sin tidlige fase. Derfor ser jeg frem til at tage det til nye niveauer sammen med teamet og vores kunder. Derudover vil jeg bidrage med en bred erfaring fra både startup-miljøet og større mediehuse, samt et lederskab til altid at ville udvikle sig og levere den højeste kvalitet”, siger Jon Möllersten, salgsdirektør hos We Are Era i Norden.

Marcus Klamming, CEO for We Are Era i Norden, er glad for ansættelsen og fremhæver Jons lange erfaring og lederegenskaber.

“Vi er meget glade for at kunne byde Jon velkommen til We Are Era. Hans rolle er en meget vigtig del af vores fortsatte vækstrejse i Norden og i udviklingen af vores produkter og tjenester til vores kunder. Jon har en bred erfaring og stor ekspertise inden for mediesalg, og han er desuden en erfaren leder. Jeg er overbevist om, at Jon vil bidrage med nye succeser og til virksomhedens vækst”, siger Marcus Klamming, CEO for We Are Era i Norden.  

Jon vil også blive en del af det nordiske ledelsesteam.

Del

Vil du dele nyheden med dine venner? Vent ikke!

tilbage til Nyheder
Fra et multi channel network til en ny æra: United Screens skifter navn til We Are Era

June 8, 2021