Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tillbaka till alla nyheter

Johanna Alfredsson ny Head of HR på We Are Era i Norden

September 24, 2021

Personalities

We Are Era, en av Europas ledande talent agency med fokus på content, kreatörer och räckvidd, tillsätter en ny Head of HR i den nordiska organisationen. Johanna Alfredsson har tidigare arbetat som HR-generalist på Spendrups och kommer med sin långa och breda erfarenhet ha en viktig nyckelroll i We Are Eras framtid.

Under sin karriär har Johanna arbetat i många olika områden inom HR. I sin senaste roll som HR-generalist på Spendrups har hon arbetat operativt och affärsnära mot flera olika avdelningar. Johanna har även ansvarat för arbetet av anställdas lika rättigheter och möjligheter, drivit arbetsmiljöarbete och löneprocesser samt utvecklat arbetet inom talent management. På We Are Era kommer Johannas arbete att fokusera mycket på utvecklingen av både arbetskultur samt ledarskap, och inför det är hennes tidigare erfarenheter mycket värdefulla. Johanna kommer även att ingå i We Are Eras ledning.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att inleda och vara en del av resan på We Are Era, samt att kunna bidra med mina insikter och erfarenheter tillsammans med teamet. Dessutom stämmer företagets kultur och värderingar bra överens med mina egna så därför känner jag mig ödmjuk inför allt nytt jag kommer att lära mig. Det är det jag tycker är roligast med HR, att det alltid finns något nytt att lära sig och nya utmaningar att ta sig an, säger Johanna Alfredsson, Head of HR på We Are Era i Norden.

We Are Era befinner sig på en tillväxtresa, där vårens omfattande rebranding ligger till stor grund för bolagets fortsatta utveckling gentemot annonsörer och kreatörer men även medarbetare. Som ett led i det arbetet, vill We Are Era i Norden stärka sitt team och arbetsgivarvarumärke än mer, vilket gör att Johanna kliver in i helt rätt tid för företaget.

– Vi är mycket glada över att ha Johanna på plats hos oss. Johannas breda erfarenhet av HR-arbete kommer att ha en strategiskt viktig roll i bolagets fortsatta arbete med att stärka vår organisation ytterligare, säger Natalie Tideström Heidmark, VD på We Are Era i Norden.

Johanna började sin nya tjänst som Head of HR den 20 september.

Dela med dig

Har du någon i åtanke som kan ha nytta av denna information? Dela gärna nyheterna.

tillbaka till alla nyheter
Generation Pep tar hjälp av United Screens för lansering av “Dance 10.000” - ska uppmärksamma stillasittande bland barn och unga

January 21, 2021