Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tillbaka till alla nyheter

Mauri Hermundsson väljer We Are Era - ingår exklusivt avtal

February 14, 2024

Personalities

We Are Era, det ledande kreatörsnätverket i Europa, har  tecknat ett exklusivt avtal med Mauri Hermundsson, profilen och den folkkära skaparen bakom den populära Youtube-serien "Uppdrag: Mat". Partnerskapet innebär att We Are Era blir exklusiv försäljningspartner för Mauri Hermundssons Youtube-kanal Uppdrag: Mat.

- Jag tog kontakt med flera potentiella försäljningspartners och landade ganska tidigt i att We Are Era var det bästa alternativet. Jag har jobbat med We Are Era på olika sätt sedan 2018 och det samarbetet har fungerat alldeles utmärkt, säger Mauri Hermundsson.

Succén "Uppdrag: Mat" har gjort Mauri Hermundsson till en av Sveriges mest inflytelserika profiler inom matvärlden. Med sitt inkluderande koncept och högkvalitativa reportage har kanalen engagerat en bred publik och kan jämföras med TV-program på bästa sändningstid. Genom partnerskapet stärker We Are Era sin närvaro och erbjudande inom matrelaterat innehåll, en kraftigt växande efterfrågan.

- Vi är så glada över det utökade förtroende från Mauri och ser fram emot att jobba tätt ihop. Tillsammans blir vi ännu starkare inom matrelaterat innehåll och vi ser redan ett stort intresse bland våra annonsörer att få ta del av Sveriges mest älskade YouTube-kanal. Uppdrag: Mat kommer att komplettera vårt erbjudande både med sin breda räckvidd och sitt underhållande, kreativa format, säger Marcus Klamming, VD, We Are Era i Norden.

Dela med dig

Har du någon i åtanke som kan ha nytta av denna information? Dela gärna nyheterna.

tillbaka till alla nyheter
We Are Era stolt innehållspartner till Stockholm Pride

June 17, 2024