Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tillbaka till alla nyheter

Natalie Tideström Heidmark lämnar vd-rollen för nya uppdrag och ersätts av Marcus Klamming

September 16, 2021

Personalities

Marcus Klamming har utsetts till ny vd för We Are Era i Norden. Han har över tio års erfarenhet från media och försäljning, senast i rollen som Sales Director på We Are Era i Norden där han även är en del av ledningsgruppen. Marcus efterträder Natalie Tideström Heidmark som efter nästan åtta år inom bolaget varav senast som vd och styrelseordförande, valt att på egen begäran lämna posten. Natalie kommer fortsatt vara verksam som senior advisor i bolaget. Det formella efterträdet sker den 8 oktober.

Sedan starten, har We Are Era (tidigare United Screens) utvecklats från att vara ett online video-nätverk till att bli en paneuropeisk talent agency med fokus på innehåll, kreatörer och räckvidd. Bolaget har under det senaste halvåret även genomgått en omfattande global varumärkesresa, där f.d. United Screens tillsammans med f.d. Divimove bytt till det gemensamma varumärket We Are Era efter ett par år av mycket nära samarbete. Natalie har varit en del av bolaget i stort sett sedan start och lämnar nu över stafettpinnen till Marcus Klamming. Marcus kommer i sin roll som vd fortsatt att jobba på We Are Eras strategier för att hitta tillväxt och nya affärsområden.

– Natalie har alltid haft fullt fokus och ett stort engagemang, vilket är en stor del till var We Are Era är idag – en paneuropeisk marknadsledare. Under åren har vi haft ett nära samarbete och jag vill därför rikta ett stort tack till Natalie och önskar henne all lycka framåt. Processen med att hitta en efterträdare har involverat många intressanta profiler, såväl interna som externa. Marcus har tydligt visat ett otroligt driv och en framtidstro under hela processen, och i sin roll som Sales Director är han redan en viktig person gentemot våra kunder och byråer i tillägg till att han har en stor kännedom om vår organisation och affär. Det gör honom till ett självklart val att axla rollen som vd i samband med Natalies frånträde, säger Tobias Schiwek, CEO på We Are Era.

Marcus Klamming har över tio års erfarenhet av media och försäljning, bland annat på Schibsted och senast i rollen som Sales Director på We Are Era i Norden. Marcus kommer från och med den 8 oktober axla rollen som vd och tar även plats i den globala ledningen för We Are Era. Fram till bytet sker en överlämningsperiod sida vid sida med Natalie.

– Jag känner mig både ödmjuk och stolt när jag nu tar mig an denna nya roll, där jag har getts möjligheten och förtroendet att få leda We Are Era i Norden framöver. Bolaget är inne i en väldigt spännande fas och tillsammans med vårt fantastiska team ser jag fram emot att få accelerera arbetet med och verkställandet av We Are Eras strategier, säger Marcus Klamming.

– Det är självklart inget lätt beslut att lämna bolaget efter nästan åtta år, men det känns tryggt att lämna över till Marcus och jag är glad över att vara kvar i bolaget som senior advisor. Vi har gjort en otroligt häftig resa sedan start och jag är mycket stolt över var vi är idag. Jag är väldigt tacksam över denna tid tillsammans med alla fantastiska medarbetare samt förtroendet från våra ägare, kunder och partners. Det har varit full fart på denna resa, nu ska jag vidare med nya utmaningar och testa på livet som entreprenör, säger Natalie Tideström Heidmark.

Dela med dig

Har du någon i åtanke som kan ha nytta av denna information? Dela gärna nyheterna.

tillbaka till alla nyheter
United Screens byter namn till We Are Era

June 8, 2021