Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tillbaka till alla nyheter

Margareta Grääs och Sampev2 till influencernätverket We Are Era

May 11, 2022

Personalities

Margareta Grääs och Samuel ‘Sampev2’ Stronegger är två YouTube-veteraner som vuxit sig stora inom sina respektive nischer på plattformen och följs dagligen av flera hundratusen tittare. Nu ansluter de till Nordens ledande influencernätverk We Are Era, där de bland annat kommer få stöttning med reklamsamarbeten och kanalutveckling.

Margareta är beautyfantasten från Kalmar som länge arbetat som makeupartist. På sin YouTube-kanal och Instagram får tittarna följa med när hon recenserar beauty- och sminkprodukter, men också på resor och vloggar från vardagen. Margareta har haft sin YouTube-kanal i sex år där en av de mest populära serierna på kanalen är när hon öppnar och recenserar adventskalendrar från olika varumärken, videos som i sin tur genererar flera miljoner visningar.

Samuel ‘Sampev2’ är en av Sveriges mest populära youtubers och gjorde sin debut på plattformen för snart tio år sedan. Sedan dess har han laddat upp tusentals timmar vloggmaterial där hans tittare fått följa med på alltifrån challenges, gaming och träning till den ständiga jakten på var man kan hitta den bästa burgaren. Den absolut mest tittade av Sampev2s videor är när han försöker sig på att äta 25 000 kalorier på 24 timmar, som har drygt 3 miljoner tittare.

– Vi är väldigt stolta och glada över att Margareta och Samuel väljer att ansluta sig till We Are Era. De är två otroligt talangfulla contentskapare inom sina respektive genrer, vars publik är otroligt stöttande, engagerade och lojala vilket är oerhört fint att se, säger Jakob Andersson, Head of Talent Agency på We Are Era i Norden.

Margareta och Sampev2 är sedan i slutet av april en del av premiumnätverket hos We Are Era i Norden där deras respektive sociala medie- samt YouTube-kanaler kommer att finnas tillgängliga för annonsörer att göra reklamsamarbeten på.

Dela med dig

Har du någon i åtanke som kan ha nytta av denna information? Dela gärna nyheterna.

tillbaka till alla nyheter
Stjärnorna på tapeten - bakom influencer marketing-kulisserna med United Screens

April 30, 2021