Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tillbaka till alla nyheter

Jon Möllersten - ny Sales Director på We Are Era i Norden

November 4, 2021

Personalities

We Are Era förstärker sitt nordiska säljteam med Jon Möllersten som ny Sales Director. Han har lång erfarenhet inom media samt försäljning och kommer närmast från rollen som Country Manager på ScreenOnDemand, med ansvar för det operativa och strategiska arbetet inom skräddarsydda annonsformat. Jon efterträder Marcus Klamming som tidigare under hösten tillträdde som vd för We Are Era i Norden. Jon påbörjade sitt uppdrag den 1 november.

Jon har gedigen erfarenhet inom mediebranschen, med fokus på ledarskap och försäljning i olika roller, såväl på den svenska som europeiska marknaden. Han har bland annat varit med vid lanseringen av en sociala medier-byrå inriktad på video, där han haft en aktiv del i bolagets tillväxt och produktutveckling. På We Are Era i Norden kommer Jon ha en nyckelroll, med ansvar för bolagets intäkter och ett stort fokus på att utveckla försäljningsstrategier samt samarbetet med andra plattformar.

– Det ska bli superkul att bli en del av det kompetenta teamet på We Are Era och att få arbeta med framtidens mediekanaler som influencer marketing och YouTube-annonsering. Även om influencer marketing varit på frammarsch de senaste åren och har en mycket stark effekt, är området fortfarande i ett tidigt skede. Där ser jag fram emot att tillsammans med teamet och våra kunder ta det till nya nivåer. I tillägg kommer jag att bidra med bred erfarenhet från både startup-miljö och större mediehus, samt ett ledarskap att alltid vilja utvecklas och leverera högsta kvalitet, säger Jon Möllersten, Sales Director på We Are Era i Norden.

Marcus Klamming, vd för We Are Era i Norden är nöjd med rekryteringen och lyfter särskilt Jons långa erfarenhet och egenskaper inom ledarskap.

– Det känns riktigt roligt att välkomna Jon till oss på We Are Era. Hans roll är en mycket viktig del i arbetet med att fortsätta vår tillväxtresa i Norden samt i utvecklingen av våra produkter och tjänster gentemot våra kunder. Jon har en bred erfarenhet och mycket kompetens inom medieförsäljning, i tillägg är han en erfaren ledare. Jag är övertygad om att Jon kommer att bidra med nya framgångar och till bolagets tillväxt, säger Marcus Klamming, vd på We Are Era i Norden.

Jon blir även en del av den nordiska ledningsgruppen.

Dela med dig

Har du någon i åtanke som kan ha nytta av denna information? Dela gärna nyheterna.

tillbaka till alla nyheter
Stjärnorna på tapeten - bakom influencer marketing-kulisserna med United Screens

April 30, 2021