Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tillbaka till alla nyheter

We Are Era knyter till sig realityparet Amanda och Sergio

March 1, 2024

Personalities

We Are Era har tecknat ett avtal med realityparet Amanda Jonegård och Sergio Rincón för att dela sin graviditetsresa på We Are Eras Youtube-kanal "Gravid vecka för vecka". "Gravid vecka för vecka" startades av We Are Era Nordics 2013 och har under de senaste tio åren varit en ledande plattform för blivande föräldrar i Sverige. Med över 76 000 dedikerade prenumeranter och över 200 000 organiska visningar varje månad har kanalen etablerat sig som den främsta inom sin kategori.

We Are Era ansvarar för både produktion, casting och communityn kring kanalen. Tillsammans har vi lyckats skapa en unik och engagerande plattform för att skildra olika graviditetsresor och stödja föräldrar under denna spännande tid. Amanda och Sergios gripande kärleksresa har fängslat många och är ett välkommet tillskott till Gravid vecka för vecka-kanalen och communityn däromkring, säger Hanna Cedermark, projektledare, We Are Era Nordics.

Tittare kommer att få följa Amanda och Sergio varje vecka fram till förlossningen, med två ytterligare avsnitt med fokus på förlossningsberättelsen och livet med bebisen. Totalt kommer 12 avsnitt publiceras på Gravid vecka för vecka-kanalen och följarna kommer ges en intim inblick i det nygifta parets liv som blivande föräldrar och tiden efteråt.

Vi ser fram emot att få dela vår gravidresa på Gravid-vecka-för-vecka! Hela världen har fått följa oss från vårt allra första hej till att nu vara i en helt ny fas i livet. Nu kommer vi dela med oss av vår gravidresa ihop - allt ifrån förväntningar, förlossning och förberedelser för vår baby Rincón, som förväntas komma runt slutet av april, säger Amanda Jonegård.

För att följa deras resa och se premiäravsnittet med Sergio och Amanda, besök gärna "Gravid vecka för vecka" på Youtube: Länk till kanalen.

Dela med dig

Har du någon i åtanke som kan ha nytta av denna information? Dela gärna nyheterna.

tillbaka till alla nyheter
Jon Möllersten - ny Sales Director på We Are Era i Norden

November 4, 2021