Like our social media channels
Scroll down
Arkiv
tillbaka till alla nyheter

We Are Era automatiserar content marketing-affären - breddar erbjudandet med ny plattform

March 4, 2024

Corporate

We Are Era, Europas ledande kreatörsnätverk, har tillsammans med Influeri tagit fram Beyond Reach, en self service-plattform som möjliggör för annonsörer att enkelt och automatiserat skala multikanalsannonsering med User Generated Content på ett hållbart sätt. Efterfrågan på marknadsföring via kreatörer och med hjälp av User Generated Content på plattformar som Instagram och Tiktok är stor, men processen att hitta och matcha rätt kreatör med rätt annonsör är idag fragmentiserad och komplex.

Beyond Reach möjliggör lokala och globala köp på alla marknader. Annonsörer får tillgång till en AI-driven helhetslösning som optimerar programmatisk UGC-annonsering, hanterar content-produktion, rättigheter och betalningar på ett smidigt sätt och samtidigt ger en överskådlig bild över kampanjens resultat.

Beyond Reach är inte bara ett perfekt komplement till vår redan starka produktportfölj, det öppnar också dörren till framtiden för UGC-marknadsföring. Denna plattform är en ‘game-changer’ som erbjuder enkel, slagkraftig och kostnadseffektiv marknadsföring med enorma möjligheter för både stora och små aktörer. Från och med nu kommer kreatörer och annonsörer kunna samarbeta bättre än någonsin tidigare för att skapa verklig skillnad, säger Marcus Klamming, VD på We Are Era.

Beyond Reach-plattformen syftar till att göra det betydligt smidigare för annonsörer och kreatörer att hitta varandra och arbeta tillsammans i alla led, från research till betalning och resultat, utan stora mängder administration.

Vi ser bra synergier i att samarbeta med aktörer som We are era för att omdefiniera hur annonsörer och kreatörer kan arbeta tillsammans. Den tekniska lösningen bakom Beyond Reach grundar sig i att det ska vara enkelt att skala upp och arbeta med många kreatörer samtidigt utan stora mängder administration, säger Nicholas Sjögren, grundare och VD på Influeri.

We Are Era har i över tio års tid arbetat strategiskt med köp av influencer-kampanjer på alla de stora sociala medieplattformarna. Förmågan att kunna addera UGC i kombination med  automatisering i stora delar av köpprocessen kommer gynna både annonsör och kreatör. Framförallt när det kommer till inkludering och diversifiering. Betydelsen av precision, inkludering och lokal förankring i marknadsföring är idag viktigare än någonsin. Med Beyond Reach erbjuder vi tillgång till mångfald, med fler unika kreatörer och möjlighet att engagera fler communityn än någonsin tidigare. Plattformen tar User Generated Content till en ny nivå både räckviddsmässigt och som ett effektivt verktyg för djupare och mer betydelsefull anknytning till olika målgrupper, säger Betiel Haile, Creative Strategist Lead Nordics på We Are Era.

Om Beyond Reach

En self service-plattform som på ett enkelt och lättöverskådligt sätt hjälper medieköparen att skapa User Generated Content-samarbeten tillsammans med kreatörer på Instagram och TikTok. Verktyget är unikt i sitt slag och når alla öppna profiler på TikTok och Instagram, och därför är det möjligt att göra lokala och globala kampanjer på valfri skala. Verktyget lämpar sig särskilt bra för samarbeten med mikro- och nanoprofiler. Tack vare verktygets lättöverskådliga gränssnitt erbjuds både räckvidd och precision med hjälp av den unika tillgången på kreatörer, utan att det kräver mer resurser från köparen.

Beyond Reach finns tillgängligt från och med nu. För mer information om produkten vänligen besök: https://www.reachbyera.com

Dela med dig

Har du någon i åtanke som kan ha nytta av denna information? Dela gärna nyheterna.

tillbaka till alla nyheter
Mauri Hermundsson väljer We Are Era - ingår exklusivt avtal

February 14, 2024