Scrol naar beneden
Archief
Like our social media channels
terug naar Nieuws

De 10 creators van het Female Development Program

March 8, 2021

Personalities

Ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag op 8 maart wil Divimove de vrouwen die sinds mei 2020 deel uitmaken van het Female Development Program, in het zonnetje zetten. Door deze samenwerking met YouTube zijn de vrouwelijke creators erin geslaagd succesvolle strategieën te ontwikkelen, die hebben gezorgd voor de groei van hun carrière als content creators. Van kanaaloptimalisatie tot en met influencer marketing, allerlei soorten worskshops kwamen voorbij. Daarnaast zijn er per creator individuele formats opgesteld, die zijn toegespitst op de verschillende doelgroepen en bijhorende doelstellingen. Alle vrouwelijke creators uit het Female Development Program zijn erin geslaagd zichzelf door middel van hun creativiteit en doorzettingsvermogen te onderscheiden als digitale ondernemer in hun zeer concurrerende omgeving. Stuk voor stuk maken de vrouwen deel uit van ons Creator Portfolio, waarmee Divimove met ruim 1.500 social creators beschikt over het grootste creator netwerk van Europa. De vrouwelijke creators uit het Female Development Program:

Denise Kroes

Naast het creëren van content op Instagram en YouTube, is Denise een zangeres, danseres, fashion enthousiasteling en ontzettend nieuwsgierig. Op YouTube neemt ze haar kijkers mee in haar dagelijkse leven en probeert ze de gekste challenges. Daarnaast laat ze ook haar creatieve kant zien door middel van covers en choreo's.

Dionne

In 2014 besloot Dionne haar social media-reis te beginnen en creëerde ze haar YouTube-kanaal: OnneDi. Ze waande zichzelf in de wereld van het kinderspeelgoed en creëerde o.a. de serie 'Leuk of Meuk' waarin ze verschillende producten en gadgets met elkaar vergelijkt. Bekende creators zoals Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn komen regelmatig langs op haar kanaal en ze is ook vaak terug te vinden op het streamingplatform Twitch. En alsof dat nog niet genoeg is, publiceerde Dionne als klap op de vuurpijl in 2016 haar eerste boek.

Eva Rose

In 2016 richtte Eva Rose haar YouTube-kanaal op en inmiddels is ze met bijna 100K subs uitgegroeid tot hét voorbeeld van vele jonge studenten. Op een geheel authentieke wijze deelt ze de beste tips voor focus, planning en ontspanning middels vlogs met haar volgers. Naast YouTube deelt Eva ook op Instagram een persoonlijk inkijkje in haar leven.

Isa Luna

Isa Luna is pas 19 jaar oud, maar dat weerhoudt haar er niet van om één van de meest actieve creators van Nederland te zijn. Elke week plaatst ze minstens twee video's op YouTube. Van vlogs en make-up tutorials tot en met mukbangs en shoplogs. Isa weet haar volgers elke week weer te verrassen.

Jamie Li

Jamie Li is één van de pioniers op het gebied van onderscheidende social media content. In 2007, na het publiceren van ‘Jamie's Blog’ over mode en beauty, zag ze de grote potentie die sociale netwerken hadden om haar doelgroep te bereiken. Terwijl ze als redacteur voor de tijdschriften Grazia en Beau Monde werkte, maakte ze van haar blog hét online platform en gaf ze een boost aan haar Instagramprofiel en YouTube-kanaal. Jamie Li staat voor de perfecte combinatie van kennis, mode én beauty.

Rachel John

Rachel John studeert voeding en diëtetiek in Nederland en deelt deze kennis met haar trouwe volgers. Haar negatieve ervaring met een eetstoornis verandert ze in iets positiefs door middel van inspirerende vlogs, praktische workouts en het delen van recepten voor een gezond leven. Nu we allemaal thuis zitten als gevolg van Covid-19 is Rachel niet te missen in het dagelijks leven van de jeugd.

Rosalie

Op zowel YouTube als Instagram deelt deze 17-jarige haar routines, outfit- en beauty tips, maar ook tips om te studeren en productiever te zijn. Naast YouTube en Instagram is Rosalie ook op Pinterest te vinden. Hierop maakt ze een enorm veel inspiratie borden over decoratie, outfits, accessoires en nog veel meer.

Sisi Bolatini

Sisi Bolatini, beter bekend als 'The Traveling Turbanista', is een stoere en avontuurlijke content creator die tot nu toe meer dan 36 landen heeft bezocht. Op social media deelt ze niet alleen haar reis-ervaringen, maar laat ze ook een andere passie de vrije loop: de mode- en beautyindustrie. Sisi's altijd positieve en inspirerende karakter komt in al haar content terug. Ook nu in een geheel nieuwe uitdaging: het opstarten van een nieuw leven in New York.

Zomayra

Na het oprichten van haar eigen kledingmerk, kreeg Zomayra zoveel succes op haar YouTube-kanaal dat ze besloot om zich volledig te richten op haar carrière als content creator. Sinds 2015 heeft ze met meer dan zestien miljoen views een enthousiast publiek gecreëerd voor haar fashion, beauty en familievideo's die ze maakt met haar dochter Celina en het nieuwste lid van het gezin: haar zoontje Rio.

Victoria Vermeer

Al ver voor haar deelname aan de Nederlandse versie van de realityshow Temptation Island, maakte Victoria Vermeer content op YouTube en Instagram. Beide platforms zijn een weerspiegeling van Victoria's veelzijdige persoonlijkheid. Ze laat haar leven op een authentieke manier zien en neemt haar kijkers mee in de dagelijkse uitdagingen random persoonlijke ontwikkeling, fitness, food, liefde en reizen. Wat will je nog meer?

Delen

Ken je iemand die dit zou moeten lezen? Voel je vrij dit nieuws te delen.

Terug naar Nieuws
Divimove lanceert allereerste helikopter strafschoppenserie voor Puma Frankrijk

February 8, 2017