Scrol naar beneden
Archief
Like our social media channels
terug naar Nieuws

Top DJ R3HAB tekent bij Divimove

March 30, 2020

Personalities

Divimove will support R3HAB with its Digital Rights Management services.

Fadil El Ghoul, beter bekend onder zijn artiestennaam R3HAB, is één van de bekendste Electronic Dance Music (EDM) DJ’s van de wereld, met maar liefst een veertiende plek in de DJ Mag Top 100. Zijn succesvolle muzieknummers en remixes bereiken op YouTube alleen al een miljoenenpubliek. R3HAB en zijn label CYB3RPVNK zijn nu de nieuwste toevoegingen aan het Digital Rights Management (DRM)-portfolio van internationaal mediabedrijf Divimove. Het gezamenlijke doel is om de YouTube rechten van de dj te beheren en beschermen om zo zijn online bereik te vergroten en monetariseren.

Rodney Kolf, International Label Manager van CYB3RPVNK: ‘’Het platform YouTube is niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Daarom is het voor ons heel belangrijk om ook via die weg een zo groot mogelijk publiek te kunnen entertainen met R3HABs muziek. Ik vertrouw op de kennis en expertise van Divimove om dat doel te verwezenlijken en ik kijk dan ook uit naar vruchtbare samenwerkingen.’’

Samen trekken de YouTube-kanalen ‘R3HAB’ en ‘CYB3RPVNK’, zijn labelkanaal, meer dan 8 miljoen videoweergaven per maand. De Nederlandse top DJ kun je onder andere kennen van zijn populaire nummer ‘All Around The World (La La La)’ dat tot op heden meer dan 28 miljoen weergaven heeft gegenereerd. Ook werkt R3HAB geregeld samen met ’s werelds grootste muziekartiesten waaronder ZAYN.

Divimove gaat R3HAB en CYB3RPVNK ondersteunen met zijn Digital Rights Management-diensten. Door de inzet van DRM zijn muziekartiesten en online contentmakers in staat om onrechtmatig gebruik van hun online content tegen te gaan. Dit gaat gepaard met het genereren van inkomsten uit content van derden, het ontwikkelen van de juiste YouTube-strategie gebaseerd op DRM vergaarde backend-data en het maximaliseren van online bereik.

Delen

Ken je iemand die dit zou moeten lezen? Voel je vrij dit nieuws te delen.

Terug naar Nieuws
Divimove verandert bedrijfsnaam in We Are Era: herpositionering onder Europees koepelmerk

June 8, 2021