Scrol naar beneden
Archief
Like our social media channels
terug naar Nieuws

YouTube-grootheid Dylan Haegens tekent bij Divimove

April 16, 2019

Personalities

Dylan Haegens is één van de bekendste YouTube-sterren van Nederland. Zijn comedy-video’s trekken een miljoenenpubliek. Dylan is één van de nieuwste toevoegingen aan het portfolio van Divimove, het grootste influencernetwerk van Europa dat onderdeel is van de RTL Group. Het gezamenlijke doel is om het bereik van de bestaande kanalen van Dylan verder uit te breiden en duurzame samenwerkingen met merken tot stand te brengen.

Dylan Haegens: "Divimove en ik spreken dezelfde taal. We delen een grote passie voor social video en creatieve content. Ik ben erg blij dat ik onderdeel ben van de Divimove-familie en dat ik samen met het ervaren team in Amsterdam succesvolle projecten ga opzetten’’.

Samen trekken de YouTube-kanalen Dylanhaegens, TeamDylanHaegens en Marit tussen de Mannen, gerund door Dylan en zijn partner Marit, meer dan 900 miljoen videoweergaven en 2 miljoen kijkers. Inmiddels is de Nederlandse entertainer niet alleen bekend door zijn YouTube-video’s. Sinds kort heeft hij zijn eigen tijdschrift ‘De Dylan’ en is zijn eerste film ‘De film van Dylan Haegens’ een feit.

Divimove gaat Dylan Haegens ondersteunen bij het opzetten van samenwerkingen met merken, het vergroten en versterken van zijn online activiteiten en het beschermen van zijn online content.

Delen

Ken je iemand die dit zou moeten lezen? Voel je vrij dit nieuws te delen.

Terug naar Nieuws
Divimove becomes Europe’s leading digital studio and home for digital content creators

July 11, 2019