Scrol naar beneden
Archief
Like our social media channels
terug naar Nieuws

Tessa de Graaf versterkt We Are Era als Influencer Branding & Community Manager

April 13, 2022

Corporate

Het grootste talent agency en studio van Europa, We Are Era verbreedt hun lokale influencer- en artist managementteam met de komst van marketing en branding expert Tessa de Graaf. Tessa zal de nieuwe functie als Influencer Branding & Communicatie Manager vervullen waardoor We Are Era zich nog meer kan gaan richten op het al reeds onderscheidende en variërende talentenportfolio. Binnen deze rol zal Tessa zowel on- als offline verantwoordelijk zijn voor het creëren van cross mediale zichtbaarheid.

Voordat Tessa zich aansloot bij We Are Era, heeft ze vier jaar als Marketing Manager bij CTM Entertainment gewerkt. Daar rondde ze meerdere succesvolle en welbekende projecten af met populaire Nederlandse artiesten zoals Tony Junior, Jan Smit en FeestDJruud. Deze eerdere ervaring in de artist- en influencer managementwereld maakt haar de perfecte kandidaat voor de nieuwe rol van Influencer Branding & Community Manager bij We Are Era. Binnen deze functie is ze verantwoordelijk voor het leggen van nieuwe, betekenisvolle relaties met PR agency’s, casting bedrijven, publishers, omroepen en andere broadcasters.

Tessa kijkt er naar uit om de volgende stap te zetten in haar carrière: “Ik ben super enthousiast over mijn nieuwe baan bij We Are Era. Het team heeft in de loop der jaren een toonaangevend portfolio opgebouwd die zowel on- als offline ingezet kan worden. Ik kan niet wachten om met mijn passie voor social media en trends een nieuwe PR-strategie op te zetten voor We Are Era.”

Renee Snaak, Head of Talent Partnerships, voegt daaraan toe: “We zijn ontzettend blij met de komst van Tessa. Niet alleen ligt onze focus op het uitbreiden van ons portfolio, maar ook op het zo veel mogelijk uithanden nemen van taken van de influencers en artiesten zodat zij zich volledig kunnen focussen op het creatieve proces. Door de grote diversiteit aan mediaplatformen is het noodzakelijk dat er meer focus komt voor een doordachte digitale mediastrategie en uitvoering die de zichtbaarheid van onze talenten vergroot.’

Na de rebranding in 2021 heeft We Are Era zich, met 1.500 aangesloten influencers, gepositioneerd als het grootste Europese Talent Agency. Het bedrijf is onlangs gestart met een female empowerment focused project: The Female Era. Door middel van intensieve begeleiding aan 18 vrouwelijke influencers, hopen zij bij te dragen aan het verkleinen van de man-vrouwkloof op social media. Het Nederlandse portfolio van We Are Era bevat o.a. bekende Nederlandse exclusieve artiesten en influencers zoals: Govert Sweep, Meester Jesper, Robin Martens en Sisi Bolatini.

Delen

Ken je iemand die dit zou moeten lezen? Voel je vrij dit nieuws te delen.

Terug naar Nieuws
Maybelline België kiest Divimove voor nieuwe YouTube-strategie

August 31, 2018