Scrol naar beneden
Archief
Like our social media channels
terug naar Nieuws

Divimove verandert bedrijfsnaam in We Are Era: herpositionering onder Europees koepelmerk

June 8, 2021

Corporate

Divimove wordt We Are Era. Na een succesvolle integratie van RTL MCN, UFA X, en TUBE ONE Networks in Europa en samenvoeging met United Screens - het grootste online videonetwerk van Scandinavië - opereert Divimove voortaan onder een nieuwe overkoepelende merknaam. Parallel hieraan gaat de Europese marktleider zich meer richten op psychografisch segmenteren, waardoor content, talent en bereik nog meer in elkaars verlengde komen te liggen.

Met de nieuwe merknaam zinspeelt We Are Era op haar pioniersrol in het digitale ecosysteem. “Sinds 2012 ondersteunen we onze partners om in een snel veranderende digitale wereld in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Met de toevoeging van psychografische segmentatie aan onze expertise hebben we een ijzersterke positie om (niche) doelgroepen met gedeelde interesses en denkbeelden in heel Europa te bereiken”, zo licht Ruben Stuurman, Managing Director van  We Are Era B.V., toe.

Content, talent en bereik - via één partner

Het aanbod van diensten en services voor opdrachtgevers is enorm uitgebreid. We Are Era’s in-house studio ontwikkelt en produceert content voor alle platforms. Van branded content-formats op TikTok tot documentaires voor omroepen en streamingdiensten. Ook de Talent agency binnen We Are Era ondersteunt en begeleid binnen Nederland een divers portfolio van 200 digitale talenten met cross-platform bereik. Daarnaast biedt We Are Era adverteerders toegang tot alle relevante platforms maar ook tot de grootste brandsafe media inventory (1500 kanalen en maandelijks bereik van vier miljard + videoweergaven) op YouTube.

Psychographische matchmaking en storytelling

Als pionier in de branche werkt We Are Era al jaren samen met de populairste contentmakers in Nederland. Niet alleen onderhoudt We Are Era nauwe banden met talenten, het bedrijf biedt tevens aanvullende diensten door talent en merken bij elkaar te brengen middels influencer marketing. Het in-house datateam heeft versterking gekregen van internationale specialisten en beschikt over krachtige tools voor psychografische segmentatie.

“Glokale" campagnes: wereldwijd bereik en plaatselijke expertise

Door de expertise die op de lokale vestigingen aanwezig is te combineren met het wereldwijde bereik van het talentenportfolio creeert We Are Era nog meer schaalvoordelen voor adverteerders op zoek naar grensoverschrijdende activaties of merkintroducties. De eerste Europese producties voor klanten als Intel, Xiaomi, Samsung en TikTok zijn inmiddels succesvol afgerond.

De rebranding van Divimove in We Are Era is de uitkomst van een transformatieproces van het grootste multi-channelnetwerk van Europa tot een mediabedrijf van de volgende generatie. In Europa heeft We Are Era momenteel acht kantoren en 240 mensen uit meer dan dertig landen in dienst.

Delen

Ken je iemand die dit zou moeten lezen? Voel je vrij dit nieuws te delen.

Terug naar Nieuws
COVID-19 opent nieuwe deuren: Divimove brengt Metropole Orkest en influencers samen

April 19, 2021