Scrol naar beneden
Archief
Like our social media channels
terug naar Nieuws

Divimove zet Europese expansie voort en opent nieuw kantoor in Amsterdam

April 25, 2018

Corporate

Divimove het online mediabedrijf dat deel uitmaakt van de RTL Group, zet de Europese expansie voort en opent een nieuw kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam. Uitgerust met een eigen in-house studio, biedt het nieuwe kantoor productiemogelijkheden voor influencers uit het Divimove portfolio en partners van het Brandboost-team.

De opening van het kantoor past in de expansiestrategie waarbij op de grootste EU-markten lokale kantoren worden geopend. Naast Amsterdam heeft Divimove vorig jaar ook kantoren in de steden Parijs, Madrid en Milaan geopend.

"In de afgelopen jaren hebben we bewezen een van de sterkste creatieve online mediabedrijven in Europa te zijn, met meer dan 500 branded content campagnes voor internationale merken op YouTube, Instagram en andere social media-platformen. De opening van het kantoor in Amsterdam is een belangrijke mijlpaal voor Divimove. Het lokale kantoor geeft ons de kans om een zo volledig mogelijk aanbod van online video-marketing en influencers management aan onze partners en influencers aan te bieden. Tegelijkertijd vormen we de toekomst van de Nederlandse online videomarkt.” zegt, Sebastiaan van Dam, Chief Audience Officer & Co-Founder van Divimove.“

In het nieuwe kantoor zijn er inmiddels rond de twintig online video experts, influencer managers en marketeers werkzaam.

‘Brandboost by Divimove’ het in-house strategisch en creatief bureau voor online video concepten en producties die gericht zijn op de ontwikkeling van duurzame contentproducties voor merken wordt geleid door Ruben Stuurman, Head of New Business Development Benelux. Zijn team bestaat uit strategen, social-media experts, adviseurs en producers. Het portfolio van hetbureau bestaat o.a. uit partners zoals ING, Doritos, Playstation en Universal Pictures.

Het Influencer management en marketing team wordt geleid door Renée Snaak, Influencer Lead. In het influencers network van Divimove behoren een aantal van Nederlands grootste kanalen zoals NikkieTutorials (Nikkie de Jager), EnzoKnol en Dylan Haegens.

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Keizersgracht424-1 te Amsterdam.

Delen

Ken je iemand die dit zou moeten lezen? Voel je vrij dit nieuws te delen.

Terug naar Nieuws
We Are Era lanceert Social Intelligence Hub voor waardegedreven marketing

November 25, 2021