Scrol naar beneden
Archief
Like our social media channels
terug naar Nieuws

"Stream it forward": Divimove influencers helpen mensen in nood tijdens de COVID-19 pandemie

December 14, 2020

Events

Vanaf vandaag nodigt Divimove en het Nederlandse Rode Kruis online communities op Twitch en YouTube uit voor het live-liefdadigheidsevenement “Stream it Forward”. In samenwerking met zeven van Divimove's internationale gaming influencers, zullen er gedurende de week activiteiten plaatsvinden om mensen in nood te ondersteunen tijdens de pandemie. Alle inkomsten die op 18 december worden gegenereerd, gaan rechtstreeks naar het Rode Kruis International.

"Livestreaming heeft de afgelopen maanden een indrukwekkende stijging laten zien", zegt Nederlandse Rode Kruis-vertegenwoordiger Peter-Eric Verstegen. "Mensen zijn thuis en willen ook in tijden van COVID-19 deel uitmaken van een live-ervaring. Met de zes internationale influencers kunnen we een live-evenement voor een goed doel in de huiskamers over de hele wereld brengen en tegelijkertijd mensen in nood ondersteunen."

De Twitch- en YouTube-kanalen van de deelnemende gaming-influencers Game Bawz (Nederland), Er DT (Italië), Hugo Marker (Spanje), RedstoneCanarias (Spanje), Familya Stream (Frankrijk), MatinBum (Zweden) en Kevzter (Zweden) hebben een gecombineerd bereik van meer dan 2,3 miljoen volgers. Als een Europees team zullen ze hun bereik gebruiken om donaties in te zamelen voor COVID-19-patiënten over de hele wereld. Alle livestreams van het "Stream it Forward" -evenement beginnen elke avond om 18.00 uur (CET). De laatste dag van het toernooi is op 18 december. Op 14 december vindt de lancering van het evenement plaats en zullen de Livestreams van de Spaanse YouTubers Redstone en Hugo Marker starten. Op Twitch zal Livestream van MatinBum uit Zweden starten. Kijkers en fans kunnen het initiatief steunen via de donatiefunctie op YouTube en Twitch of rechtstreeks via de landingspagina van het Nederlandse Rode Kruis https://www.rodekruis.nl/stream-it-forward/.

Delen

Ken je iemand die dit zou moeten lezen? Voel je vrij dit nieuws te delen.

Terug naar Nieuws
Percepties in de Gaming Community: Waarden, Merken en Interesses

January 24, 2024