Scrol naar beneden
Archief
Like our social media channels
terug naar Nieuws

Divimove lanceert allereerste helikopter strafschoppenserie voor Puma Frankrijk

February 8, 2017

Branded

Strafschoppen zijn het allerspannendstemoment in elke voetbalwedstrijd. Het is dus moeilijk voorstelbaar dat ze nogspannender kunnen worden... tenzij de andere speler Mario Balotelli heet en het doel niet op het voetbalveld staat maar aan een helikopter in de lucht hangt. Om de officiële lancering van een nieuw model voetbalschoen in Frankrijk te markeren, heeft Divimove, makers van creatieve online-video, voor Puma Frankrijk een tweedelige videoreeks gemaakt, die onlangs via YouTube is verschenen.

In een stadion aan de Côte d'Azur gaat de Italiaanse voetbalvedette Mario Balotelli de confrontatie aan met influencer Birdyy, die met zijn schietkracht en precisie eerder in een reeks voetbalduels heeft afgerekend met zijn rivaal en collega YouTuber Wass Freestyle. De prijs? Een kans om het op te nemen tegen Balotelli in 's werelds allereerste helikopter-strafschoppenreeks. Op een video op Birdyy's YouTube-kanaal is te zien hoe de YouTuber zich in de strijd gooit tegen de Italiaanse voetbalster in het duel waarin de ultieme winnaar naar voren komt. 

De twee video's in de branded content-reekszijn op YouTube inmiddels een megahit. De video’s werden binnen 24 uur ruim 700.000 keer bekeken en 50.000 keer geliked. Daarnaast leverde de eerste 24 uur meer dan 4.000 comments op. Beide video's werden ondersteund door berichten van social influencers op andere sociale media, zoals Instagram en Twitter, om een nog breder publiek plus belangstelling te bereiken.

Het idee, het concept, het betrekken van influencers en de productie, komen allemaal op conto van Divimove.

Delen

Ken je iemand die dit zou moeten lezen? Voel je vrij dit nieuws te delen.

Terug naar Nieuws
Divimove verandert bedrijfsnaam in We Are Era: herpositionering onder Europees koepelmerk

June 8, 2021